Dzūkiškos bulvinės bandos

Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas  tautinio paveldo produkto (dzūkiškų bulvinių bandų ant kopūsto lapo) kepimo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui.

Edukacinės programos metu dalyviai ruoš bandų masę. Formuoja bandas ant kopūsto lapo, pašauna į krosnį. Gaminamas padažas bei dzūkiškas darycinis. Dalyviai sužinos apie dzūkiškas bandas, lietuviškus patiekalus. Vėliau vyksta degustacija.

Edukaciją veda tradicinė amatininkė Ona Raudeliūnienė.

Trukmė- 2 val.

Kaina-   10 Eur žmogui

Žmonių skaičius- nuo 15

Kalba: LT, RU, PL

Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.

Informacija teikiama ir užsakymai priimami

Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorė Vaiva Taparauskaitė

tel. nr. +370 640 35 788

el. p. vaiva.amatucentras@gmail.com