Krosnyje kepti cepelinai

Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas  kulinarinio paveldo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui. 

Iš paruoštų produktų ruošiama masė, formuojami cepelinai (didžkukuliai), kurie pašaunami į iškūrentą krosnį. Kepant cepelinams dalyviams pasakojama apie tradicinius lietuvių patiekalus, cepelinų kilmę ir raidą lietuviškoje virtuvėje. Taip pat amatininkė atsako į klausimus, kodėl mums svarbu perduoti cepelinų gaminimo tradicijas ir kodėl pasirinktas toks jų ruošimo būdas. 

Edukacinę programą veda amatininkė Dalia Ramonienė.

Trukmė- 2 val.

Kaina-   10 Eur žmogui

Žmonių skaičius- nuo 15

Kalba: LT, RU

Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.

 

Informacija teikiama ir užsakymai priimami

Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorė Vaiva Taparauskaitė

tel. nr. +370 640 35 788

el. p. vaiva.amatucentras@gmail.com