Krosnyje kepti cepelinai
Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas kulinarinio paveldo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui.
Iš paruoštų produktų ruošiama masė, formuojami cepelinai (didžkukuliai), kurie pašaunami į iškūrentą krosnį. Kepant cepelinams dalyviams pasakojama apie tradicinius lietuvių patiekalus, cepelinų kilmę ir raidą lietuviškoje virtuvėje. Taip pat amatininkė atsako į klausimus, kodėl mums svarbu perduoti cepelinų gaminimo tradicijas ir kodėl pasirinktas toks jų ruošimo būdas.
Edukacinę programą veda amatininkė Dalia Ramonienė.
Trukmė- 2 val.
Kaina- 10 Eur žmogui
Žmonių skaičius- nuo 15
Kalba: LT, RU
Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami
Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorius
Tel. nr. 8 640 35788