Šimtalapio gaminimo edukacija

 

 

Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas  šimtalapio kepimo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui. 

Programos metu dalyviai susipažins su Lietuvos totorių tradicinio kepinio- šimtalapio gaminimo tradicijomis, sužinos jo receptą, paruošimo technologiją.

Vaišiname amatų centro darbuotojų rinkta ekologiška žolelių arbata.

Edukacinę programą veda amatininkė Emilija Budrevičienė.

Trukmė- 1,5 val.

Kaina-   10 Eur žmogui

Žmonių skaičius- nuo 15

Kalba: LT

Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.

 

Informacija teikiama ir užsakymai priimami

Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorė Vaiva Taparauskaitė

tel. nr. +370 640 35 788

el. p. vaiva.amatucentras@gmail.com