Sūrio gaminimas
Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas tautinio paveldo produkto varškės arba saldaus sūrio gaminimo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui.
Programos metu dalyviai supažindinami varškės arba saldaus sūrio paruošimu, gamybos subtilybėmis. Programos dalyviai mokomi pasigaminti saldų arba varškės sūrį, kurį degustuoja arba išsineša.
Edukacinę programą veda sertifikuotų tautinio paveldo produktų saldaus ir varškės sūrių gamintoja, senojo pieno apdirbimo, apdorojimo, perdirbimo amato puoselėtoja, tradicinė amatininkė Veronika Kertenienė.
Trukmė- 1 val.
Kaina- 5 Eur žmogui
Žmonių skaičius- nuo 15
Kalba: LT
Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami
tel. nr.: +370 640 35 788, +370 346 20 274
el. p.: ilona.grabijoliene@kaisiadorys.lt, zasliukc@kaisiadorys.lt