Dzūkiškos bulvinės bandos
Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas tautinio paveldo produkto (dzūkiškų bulvinių bandų ant kopūsto lapo) kepimo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui.
Edukacinės programos metu dalyviai ruoš bandų masę. Formuoja bandas ant kopūsto lapo, pašauna į krosnį. Gaminamas padažas bei dzūkiškas darycinis. Dalyviai sužinos apie dzūkiškas bandas, lietuviškus patiekalus. Vėliau vyksta degustacija.
Edukaciją veda tradicinė amatininkė Ona Raudeliūnienė.
Trukmė- 2 val.
Kaina- 10 Eur žmogui
Žmonių skaičius- nuo 15
Kalba: LT, RU, PL
Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami
Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorius
Tel. nr. 8 640 35788