Kaišiadorietiški kakorai

Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas kulinarinio paveldo – bulvinių valgių – kakorų ruošimo, valgymo tradicijų pažinimui, perėmimui ir išsaugojimui.

Dalyviai supažindinami su bulvinių valgių – kakorų ruošimo, valgymo tradicijomis, išryškinant Kaišiadorių regiono bruožus. Paragauti pačių iškeptų morkų ir svogūnų įdaru įdarytų kakorų su spirgučių, svogūnų, sviesto ir grietinės padažu.  

 

Edukacinę programą veda tradicinė amatininkė Nijolė Adukonienė

Trukmė- 2 val.

Kaina- 10 Eur žmogui

Žmonių skaičius - nuo 15 dalyvių

Kalba- LT

Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.

 

Informacija teikiama ir užsakymai priimami

Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorius

Tel. nr. 8 640 35788          

El. p. tradiciniuamatucentras@zasliukc.lt