Kaišiadorietiški kakorai
Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas kulinarinio paveldo – bulvinių valgių – kakorų ruošimo, valgymo tradicijų pažinimui, perėmimui ir išsaugojimui.
Dalyviai supažindinami su bulvinių valgių – kakorų ruošimo, valgymo tradicijomis, išryškinant Kaišiadorių regiono bruožus. Paragauti pačių iškeptų morkų ir svogūnų įdaru įdarytų kakorų su spirgučių, svogūnų, sviesto ir grietinės padažu.
Edukacinę programą veda tradicinė amatininkė Nijolė Adukonienė
Trukmė- 2 val.
Kaina- 10 Eur žmogui
Žmonių skaičius - nuo 15 dalyvių
Kalba- LT
Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami
Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorius
Tel. nr. 8 640 35788