Šimtalapio gaminimo edukacija
Edukacinės programos tikslas sudaryti palankias sąlygas šimtalapio kepimo tradicijų išsaugojimui, perėmimui ir populiarinimui.
Programos metu dalyviai susipažins su Lietuvos totorių tradicinio kepinio- šimtalapio gaminimo tradicijomis, sužinos jo receptą, paruošimo technologiją.
Vaišiname amatų centro darbuotojų rinkta ekologiška žolelių arbata.
Edukacinę programą veda amatininkė Emilija Budrevičienė.
Trukmė- 1,5 val.
Kaina- 11 Eur žmogui
Žmonių skaičius- nuo 15
Kalba: LT
Vieta: Vytauto g. 38, Žasliai, Kaišiadorių r.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami
Tradicinių amatų centro veiklų koordinatorius
Tel. nr. 8 640 35788
El. p. tradiciniuamatucentras@zasliukc.lt